Vita tänder med Simplesmile®

Simplesmile® Tandblekning
Om produkten

Expert Kit är ett komplett tandblekningskit för att effektivt bleka tänderna hemma snabbt, enkelt och skonsamt. Den innehåller Triple Boost Max tandblekningsgel, som används tillsammans med de medföljande munskenorna som utformas individuellt med hjälp av varmt vatten.

Förpackningen innehåller:

  • 3 x formbara munskenor
  • Expert Kit tandblekningsgel (10 ml)
  • Applikator och bruksanvisning
Simplesmile® tandblekningspenna
Om produkten

Den effektiva blekgelen penslas direkt på tänderna och tack vare den fina penseln blir blekgelen jämnt fördelat. Blekgelen torkar efter ca 30 sekunder och blekningen påbörjas omgående. En behandling tar omkring 15 minuter och du kan lätt upprepa behandlingen tills du uppnått önskat resultat. En tandblekningspenna räcker till ca 20 behandlingar och passar perfekt för dig som snabbt önskar få vitare tänder innan festen eller dejten.

Simplesmile® Dual Foam
Om produkten

Simplesmile® Dual Foam tandblekning är ett tandblekningsskum som används som en tandkräm. Under behandlingen ersätter Dual Foam din vanliga tandkräm. Behandlingen består av två steg som både rengör och bleker tänderna och är ett perfekt alternativ för dig som inte vill eller kan hantera tandblekning med hjälp av tandblekningsgel och munskenor. Borsta tänderna som vanligt med Dual Foam i 3 minuter både morgon och kväll.

Förpackningen innehåller:

  • 1 x Cleaning Foam (50 ml)
  • 1 x Whitening Foam (50 ml)
  • Nyansguide samt bruksanvisning.

Bästa tandblekningen hemma